• 01

    Pelana

    Nyaman korsi. Lalawanan luntur sareng harga kalapa. Anticorrosion, damp-proof, anti-crack, mothproof, anti-ultraviolet.

  • 02

    Setang

    Sadaya alloy aluminium didamel ku résistansi maké anu kuat. Tube db lengkep + prosés cahaya ultra 3d. Téknologi panyiri pilem non kelas luhur.

  • 03

    Motor

    Motor brushless motor tukang gancang. Efisiensi tinggi> 85%. Sora rendah <60db.

  • 04

    LCD Pintonan

    Status batré. Tingkat PAS. Jarak perjalanan. Laju.

index_advantage_bn

Produk Anyar

  • Patén pikeun Modeu Utiliti, Desain Industri, BICYCLE, Canglong B, YINGHUA, YOULONG

  • Dugi ka 30 mérek swasta

  • Kemitraan sareng 82 nagara di dunya

  • Éta ngagaduhan skala anu ageung kalayan kaluaran taunan 400,000 E-BIKE nawaran Husus

Naha Pilih Kami

  • Kami gaduh tim panilitian sareng pamekaran propésional

    Kami gaduh tim R&D propésional anu urang tiasa ngaropea sapédah listrik pikeun anjeun, sareng kami nyayogikeun layanan VIP DIY.

  • Kami gaduh alat-alat canggih

    Kami gaduh jalma desain téknis sareng produksi anu propésional, kalayan jalur produksi anu maju, lokakarya pamrosésan anu tepat, lokakarya lokakarya sareng ningkatkeun peralatan uji coba ebike, nyayogikeun jaminan kualitas anu dipercaya sareng jasa anu bijaksana pikeun konsumén.

  • Kami komitmen ka kontrol kualitas ketat

    Kami didaptarkeun pikeun kontrol kualitas ketat sareng layanan palanggan anu bijaksana, anggota staf anu berpengalaman kami salawasna sayogi pikeun ngabahas syarat anjeun sareng mastikeun konsumén pinuh, kapuasan.

Blog Kami

  • Ebikes: Salah sahiji Mode Transportasi Pikeun Kahareup?

    Naon anu ngalibatkeun pikiran anjeun saatos anjeun ngémutan élmu terapan anu parantos ngarobih dunya, sareng cara urang fungsina sareng cicing di dinya? Meureun éta komputer, mobil, bahkan telepon sélulér anu alus. Nanging hiji kaahlian sanésna diam-diam berkembang sareng kéngingkeun pemanfaatan nyebar kalayan henteu ngagambar mantan ...

  • Tennesse State Parks Host Pangalaman Sapédah Digital Sapanjang Tennesse

    Tennesse State Parks parantos ngenalkeun yén Pangalaman Sapédah Sepanjang Tennesse (BRAT) janten kasempetan digital dina 12 bulan ieu pikeun kasajahteraan sareng kaamanan pengendara sareng taman personil. "Éta mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun pengendara sepeda sapanjang kaayaan kami, sareng format digital bakal nyandak ...

  • Dua warga Bordentown kéngingkeun Woman Scout Gold Awards

    Mangsa budak leutik tina pramuka ngahasilkeun prestasi pikeun 2 awéwé Bordentown. Alison Wall sareng Emily Wheeler, anu atos paduli pasukan Pramuka Wanita sacara koléktif ti saprak TK, parantos ngalaksanakeun inisiatif Award Emas, penghargaan anu paling kahontal ...

  • logo3
  • logo1
  • logo2